488.059: Dossier betreffende de winkel en regionaal secretariaat - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.04: Regio-winkel"