Angst en racisme : een onderzoek naar de inplanting van het asielcentrum in Alsemberg (Beersel) - Dewilde, Anke (Gent: Universiteit Gent, 2002)
"door Anke Dewilde Verhandeling voorgelegd ter verkrijging van de graad van gediplomeerde in de aanvullende opleiding Ontwikkelingssamenwerking UGent"