af010427: Lesbo/homofuif - Langerock, Katrin; Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1999)
"Affiche van Katrin Langerock uitgegeven in 1999 door het Roze Aktiefront (RAF) voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een lesbisch koppel met de rug tegen elkaar en omwonden met een laken. Tekst: LESBO/HOMOFUIF. Georganiseerd door het Roze Aktie Front. ZAT. 5 JUNI 1999. ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 Antwerpen centrum. Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of Melkmarkt). Homepage http://bewoner.dma.be/RAFRONT. VERKIEZINGSDEBAT met: Priscilla Van sandt Maggy Doumen (PVDA) Lili Huybrechts (VU-ID21) Marianne Vergeyle (AGALEV) georganiseerd door het Roze Aktiefront zaterdag 15 mei - 21 u Zaal Jacob (bovenzaal) Sudermanstraat 5 Antwerpen gratis toegang. POPI ZATERDAG 29 MEI 99 OM 20H EUROSONG OP GROOT SCHERM PRESENTATIE: MURIEL BRATISLAVA MET VERRASSINGSACTS, DE EXCLUSIEVE VANESSA CHINITOR COCKTAIL, PRONOSTIEK EN NICOLE & HUGO AFTERPARTY MET DJ POL!! POPI CAFÉ RIEMSTRAAT 22-24 ANTWERPEN 03/238 15 38 ELKE DAG OPEN V.A. 12H. Foto: Katrin Langerock. Ver. uitg.: Yvan Brys, Congresstraat 41, 2060 Antwerpen. (sic!) Reclametekst: CAFE DE FIETS Open om 17.u Vrijdag - 8.30 u Woensdag gesloten Vrijdagmarkt 5 2000 - Antwerpen tel: 03/231.45.99. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"