fo023370: Rumst - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een inhuldiging van een herdenkingsplaat ter ere van Frans Van Linden 1864-1920, socialistisch pionier in Rumst. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"