sch000161: Cementfabriek - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een rokende fabriek in een heuvellandschap. Rechtsonder getekend DL, en datum januari 1969. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"