fo013554: Weverij in Gentbrugge
"Zwart-witfoto van Jacquard-weefgetouwen in een weverij in de Kerkstraat in Gentbrugge. Opschrift achteraan: Tissage de Gendbrugge. Salle de préparation. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"