fo028002: Norine - Mesens, Edouard Léon Théodore
"© Sabam Belgium Zwart-witfoto, fotocollage gemaakt door E.L.T. Mesens van groepjes vrouwen met blote benen en een foto van (vermoedelijk) Norine met hond. Opschrift: Norine (opgekleefde letters). Jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"