af004996: Hommofobie? /angst voor hommen/ Rebus zkt - dringend vrijwilligers (m/v/x) voor vormingen over seksuele en genderidentiteit op school - REBUS Regenbooghuis West-Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 2016 door REBUS Regenbooghuis West-Vlaanderen voor de werving van vrijwilligers. Afbeelding: gum. Tekst:Hommofobie? /angst voor hommen/ Rebus zkt - dringend vrijwilligers (m/v/x) voor vormingen over seksuele en genderidentiteit op school. Wuk peisdje? Mail ons met je motivatie: info@rebuswvl.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"