fo028893: Prinses Astrid - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van Prinses Astrid van België op het Grote Feest van de Belgische Folklore in het Paleis voor Schone Kunsten en een Gilles de Binche en twee lieve dames in klederdracht van 1830. Brussel, 17 januari 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"