af014912: Ben je bi? Ja, en dan? Holebi of hetero: het verschil zit in de vooroordelen - Gelijke Kansen in Vlaanderen; Franken, Martha (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door Gelijke Kansen in Vlaanderen voor een campagne rond aanvaarding van homo’s, lesbiennes en biseksuelen. Afbeelding: kleurenfoto van een meisje in wintertrui, de handen in het haar en open mond. Tekst: ben je bi? Ja, en dan? Holebi of hetero: het verschil zit in de vooroordelen. Meisje + meisje. Diep ademhalen. Jongen + jongen. Ik ga het zeggen. Jongen + meisje. Wat zullen ze ervan denken? Meisje + jongen of meisje. Wat zou het, ik ben zoals ik ben. Meisje + jongen of meisje. Wie dat niet kan aanvaarden, moet het zelf maar weten. Vraag de folder aan via de Vlaamse Infolijn of surf naar www.ja-en-dan.be. V.U. Martha Franken - Gelijke Kansen in Vlaanderen - Boudewijnlaan 30 - 1000 Brussel. Logo’s: De Vlaamse Infolijn 0800-3 02 01 elke werkdag tussen 9 en 19 uur; gelijke kansen; Informatie van de Vlaamse overheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"