fo035698: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van de grote groep West-Vlaamse Agalev-kandidaten bij de verkiezingen van 2001. Met de slogan : politiek met propere handen, links bovenaan Griet De Coster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"