af002683: Mireille Clemens - SP (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) (Middelkerke) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Mireille Clemens. Tekst: SP 10 MIREILLE CLEMENS 8e KANDIDAAT SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"