vl001204: Rode Jeugd
"Vlag in rode stof van de Rode Jeugd. Op de vlag een gele ster met daarin de letter R in het geel. Onder de ster de tekst: Rode Jeugd in gele letters. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"