fo028686: La triperie des grands abattoirs de Lyon - Boyer, Jacques
"Zwart-witfoto van de arbeiders aan het werk in een slachterij, Lyon, Frankrijk. Jaren 1920. Jacques Boyer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"