fo028873: Die Schönheit der nüchternen dinge - Champroux, Georges
"© CISAC member Zwart-witfoto van boeken op een boekenplank met schaduw. Jaren 1920. Opschrift: De rustige, eenvoudige schoonheid van de eenvoudige dingen wordt door de kunstenaar-fotograaf uitgekozen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"