fo012311: Sloperij in de haven - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van arbeiders aan het werk in een sloperij in de haven van Antwerpen (vermoedelijk), 24 februari 1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"