af008918: Fuif homo's, lesbiennes, bi's en sympathisanten - De Roze Drempel (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door De Roze Drempel voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van een zwarte en een blanke met de hoofden tegen mekaar. Tekst: fuif HOMO'S LESNIENNES BI'S en Sympathisanten vrijdag 3 februari albatros brusselsestraat 15 LEUVEN. V.U.: De Roze Drempel vzw POSTBUS 113, 3000 LEUVEN-3. info onder gesloten, neutrale omslag. Vrij van zegel: art. 198 (K.B. 28-4-84). (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"