De inventarsissen van de archieven van CODEP-Spaarbank en van Les Vacances Ouvrières - Vandenbroucke, Martijn (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Martijn Vandenbroucke"