fo004884: Huldiging van burgemeester Jozef Craeybeckx
"Zwart-witfoto van de huldiging van burgemeester Jozef Craeybeckx in Ekeren, 18 januari 1959. Onder de aanwezigen o.a. Jos Van Eynde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"