646.095: Lijst van weverijen in Groot-Deinze. - ABVV-gewest Deinze
"Collection: ABVV-afdeling Deinze; Level of description: File; Biografie: De gewestelijke afdelingen van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) groeperen sinds 1945 de ABVV-leden per streek. ABVV-gewest Deinze was dan ook de gewestelijke afdeling van de socialistische vakbond in het arrondissement Deinze. Series: 646: Archief van ABVV-gewest Deinze"