af003136: 200 jaar vrijzinnigheid in België - Bolle, Pierre (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door het Centre d'Action Laïque (CAL, Charleroi) voor een tentoonstelling over 200 jaar vrijzinnigheid in België. Afbeelding: fotomontage van een driekleurig viooltje, foto's, een lidboekje, een brief en een blad van een verslagboek. Tekst: 200 JAAR VRIJZINNIGHEID IN BELGIE 1789-1989 200 ANS DE LIBRE PENSEE EN BELGIQUE. DU/VAN 20/12/89 AU/TOT 14/01/90. Op weekdagen van 11u00 tot 18u00. Op zondag van 14u00 tot 18u00. Gesloten op maandag en op 01-01-90. En semaine de 11h00 à 18h00. Le dimanche de 14h00 à 18h00. Fermé le lundi et le 01-01-90. SALLE DES MILICES DE L'HOTEL DE VILLE DE BRUXELLES (GRAND' PLACE). MILITIEZAAL VAN HET STADHUIS VAN BRUSSEL (GROTE MARKT). Avec la collaboration du Crédit Communal. Met medewerking van het Gemeentekrediet. Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap - De Stad Brussel. Avec le soutien de La Communauté Française (Direction Générale de la Culture) - La Ville de Bruxelles. Ed. resp./Verantw. uitg. P. Bolle, Centre d'Action Laïque / Charleroi - rue Bernus 34 - 6000 Charleroi. Exempt de Timbre: affichage culturel/Vrij van zegel: culturele manifestatie. CONCEPTION: AGENCE À3 - LIEGE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"