pk000335: Are you deaf or don't you care ? - The Henry Ford Museum
"Vanop een podium speelt een groepje jongeren luide muziek waarbij de tekst zich steeds herhaalt : are you deaf or don't you care ? Als publiek staan er 4 mannen met bril wat verweesd bij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"