Zin en onzin van ontwikkelingssamenwerking : vanuit en op de NGO-werking - Croonen, Kathleen (Antwerpen: Universiteit Antwerpen, 1995)
"Kathleen Croonen Licentiaatsverhandeling Toegepaste Economische Wetenschappen, Universiteit Antwerpen"