dip000108: Huldecomité van de Joden van België, Heer en Mevrouw Brat (1980)
"Huldecomité van de Joden van België 1940-1945; penning wederzijdse hulp aan Heer en Mevrouw Brat als blijk van erkentelijkheid voor het trotseren van de nazibezetter door aan de vervolgde Joden hulp en bijstand te verlenen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"