fo012487: Rode Vloot - Beheyt, Jules (1920)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de vissersboot '0.147 Edmond Van Beveren' van de Rode Vloot in de haven van Oostende, rond 1920. Opschrift achteraan: Armement Ostendais Ostende. Le 'Van Beveren' au quai pour déchargement. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"