te004159: Leelijke manieren van de vogels - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/05/03))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een Engelse koninklijke guard die schrikt bij het zien van een duif op de berenmuts van een andere guard. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 3 mei 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"