fo027263: NCOS - project 1843 Legal Assistance program. Filipijnen, een realisatie van KMP - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1843; Kleurenfoto, van de onderhandeling met rechter Medina, in Baguio City, Filippijnen. NCOS - project 1843 Legal Assistance program 1986-1993 Filipijnen. Een realisatie van KMP. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Legal Assistance program; Series: Projectnummer: 1843; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Legal Assistance program; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"