af014484: Homoaanvaarding begint in het gezin - Provincie Vlaams-Brabant; Collier, Marc (2006)
"Affiche uitgegeven in 2006 door de provincie Vlaams-Brabant voor ontmoetingsavonden voor ouders en familie van homoseksuele, lesbische of biseksuele jongeren. Afbeelding: foto van twee jongemannen met het hoofd tegen elkaar. Tekst: ONTMOETINGSAVONDEN VOOR OUDERS EN FAMILIE VAN HOMOSEKSUELE, LESBISCHE OF BISEKSUELE JONGEREN. Homoaanvaarding begint in het gezin. Dinsdag 23 mei 2006 | provinciehuis Leuven. Dinsdag 7 november 2006 | provinciehuis Leuven. Voor meer informatie: 016-26 73 21 – jessy.clynen@vlaamsbrabant.be www.vlaamsbrabant.be/welzijn. PROVINCIE VLAAMS•BRABANT. v.u.: Marc Collier, provinciegriffier, Provincie Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven. (Ondernemingsnummer: 0253-973-219)."