Die populärsten russischen Volkslieder aus dem Repertoir des Don Kosaken Chors - Dirigent Serge Faroff [Bladmuziek] - Dobromen, J.; Jaroff, S. (Berlin: Don Kosaken Chors, 1927)
"Deze brochure bevat volgende liederen :Ziegt fest an...Stjenka RasinAuf der peterburger LandstrasseDer rote SarafanPartituur voor Koor en Klavier"