fo017319: Groepsfoto muzikanten Wannes Van De Velde (1977)
"Zwart-wit foto van vier muzikanten, 2e van links Wannes Van De Velde, Flor Hermans met viool, Bernard Van Lent met accordeon, 1977. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"