pk001390: 1917 - Popov, Kamen; Maison de la Culture de la région de Mons (1989)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een gestileerde figuur te paard met een vlag (alles in het rood), springend boven een wereldbol. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"