smc0299: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Onafhankelijk Leven over 2019 - Onafhankelijk Leven
"Collection: Budgetair Onafhankelijk Leven (BOL-BUDIV vzw); Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 384.X.1.1: Youtube-kanaal van Onafhankelijk Leven"