fo026798: Dioxinecrisis, Dioxinecommissie - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van enkele leden van de dioxinecommissie, samengesteld n.a.v. de dioxinecrisis. O.a: Annemie Van de Casteele (VU-ID), Peter Vanvelthoven (Vooruit) en Gerolf Annemans (Vlaams Belang). Jaren 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"