In de geest van mei 68 : arbeidersprotest en radicaal militantisme in België - Hemmerijckx, Rik (Brussel: SOMA, 2007)
"Rik Hemmerijckx Overdruk uit Bijdragen tot de eigentijdse geschiedenis = Cahiers d' histoire du temps présent, (2007)18DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"