pr001290: De vredesduif, Chili
"Prent in zwart-wit voorstellend een vredesduif op een dode generaal. Uitgegeven door Chili comité Antwerpen, 1977. Voorwoord van Galo Gomez O. Mexico juli 1975. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"