Bijdrage tot de studie van het intellectuele veld : Belgische intellectuelen tijdens de Koude Ooorlog (1945-1956). Een theoretische, geografisch-comparatieve en empirische studie - Schandevyl, Eva (Brussel: Eva Schandevyl, 1997)
"Licenciaatsverhandeling, VUB"