Persconferenties : mechanismen van nieuwsmanagment? Politieke berichtgeving in de Vlaamse dagbladpers - Demin, Mie (Brussel: VUB, 1987)
"Eindverhandeling ingediend met het oog op het behalen van het diploma licentiaat in de Communicatiewetenschappen"