af005034: Geen kruis in het hart van Europa - Achten, Eric; De Ryck, Serge; 22 Mars; AFF; Brussels Studentengenootschap; Studiekring Vrij Onderzoek; Vereniging Joodse Studenten; ALS; MLB; Vereniging Democratische Juristen; Vlaamse Kommunistische Studenten; Revolutionair Anarchistisch Kollektief; et al. (1985)
"Affiche van Eric Achten en Serge De Ryck uitgegeven in (1985) met als trefwoord anti-fascisme. Tekening: kaart van Europa: middenin: een cirkel (doelwit) waarin een swastika verwerkt is. Tekst: Geen kruis in het hart van Europa. Europa vrij kladden de bruine horden op de muren van de hoofdstad en strekken hoog de rechterarm - Europa vrij? door rassenhaat, kruistocht tegen rood, onderdrukking van de vrouw, de werkman, de homo? om europa vrij te houden van racisme en fascisme vorm front tegen het jongerenfront. Anti-Fascistisch Front; Brussels Studentengenootschap; Vrij Onderzoek; Vereniging Joodse Studenten; Aktief Linkse Studenten; Marxistisch-Leninistische Beweging; Vereniging Democratische Juristen; Vlaamse Kommunistische Studenten; Revolutionair Anarchistisch Kollektief; Socialistische Jonge Wacht; Liberaal Vlaams Studentenverbond; Jonge Europese Beweging. Vrije Universiteit Brussel. vrij van zegel. verantwoordelijke uitgever: S. De Ryck, Triomflaan 43, 1160 Brussel. ONTWERP: ERIC ACHTEN & SERGE DE RYCK. IMPRESSION ASBL 22 MARS TEL.: 02/730.27.76 1040 BXL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"