af016676: Betoging en turndemonstraties te Wilrijk ter gelegenheid van het veertig jarig bestaan der Belgische Socialistische Partij - Afdeling Wilrijk - De Voorzorg; BSP-afdeling Wilrijk
"Affiche uitgegeven in 1952 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Wilrijk voor hun 40-jarig bestaan. Tekst: Zondag 13 juli '52 betoging en turndemonstraties te Wilrijk ter gelegenheid van het veertig jarig bestaan der Belgische Socialistische Partij - Afdeling Wilrijk. Druk. De Voorzorg, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"