Geld gebruiken om veranderingen door te voeren : lesbiennes en homo's gebruiken hun portefeuilles om discriminatie te bestrijden - Patron, Eugene J. (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"