fo013291: Opvang joodse kinderen in home Edward Anseele - Briffaerts (1942)
"Zwart-witfoto van twee joodse kinderen en hun begeleidster Rosa Deconinck op het domein van het home Edward Anseele (De Ceder) in Astene tijdens de Tweede Wereldoorlog (circa 1942). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"