af009038: Kwestie van vertrouwen - Chalot, M.; Algemeen Coöperatief Verbond (1960)
"Affiche uitgegeven in (1960) door het Algemeen Coöperatief Verbond (ACV) voor de COOP-winkels. Afbeelding: tekening van een meisje met hoofddoek en een grote korf in de armen. Tekst: kwestie van vertrouwen. ik verkies Coop. want coop is toch wat anders. A.C.V. BRUS. DRUK M. CHALOT - BRUS. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"