Bibliografie van de in 1985 verschenen publikaties betreffende België tijdens de Tweede Wereldoorlog - Meyers, Willem C.M. (Brussel, 1986)
"samengesteld door Willem C.M. Meyers DIGITAAL TE RAADPLGEN IN DE LEESZAAL"