af016758: Multatulikring Gent 1964, De Honden - S.M. Het Licht; Multatulikring
"Affiche uitgegeven in 1964 door Multatulikring voor de toneelopvoering 'De Honden' op 7 en 9 november 1964 in de KNS in Gent. Een toneelspel van Tone Brulin, regie van Dré Poppe en toneelmeester: Lydie Vandepapeliere, Acteurs: Lina Lebuf, Raoul Bauwens, Frans Desmet, Julien Hamelinck, Albert Hanssens, Rolf Matthijs, Dirk Tytgadt en Bob Van Cauwenberghe. Geïllustreerd met een afbeelding van Jan Verwest uit 1964. Onderaan rechts een fiscale zegel met een waarde van 1 BEF. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"