fo014185: De Krukhaak - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een groepje stakers met oa. Frans Wuytack tijdens een actie van het syndicaat n.a.v. de werkkaart, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"