af004411: Jongsocialisten. Nationaal kongres. Kijk, lees, luister & slik - Jongsocialisten; Colla, Marcel
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Jongsocialisten (JS) voor hun congres. Tekst: Kultuur-Opbouw. Jongsocialisten. Nationaal kongres 13 october 1974 cultureel centrum Strombeek-Bever. Aanvang: 10 uur: Kijk, lees, luister & slik. 20 uur: Toneel: Verschaeve door Bert Verhoye. Verantw. uitgever: Marcel Colla, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"