af017667: Veel leven om niets - De Voorzorg; Culturele Centrale (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Culturele Centrale (CC) voor de toneelvoorstelling van “Veel leven om niets” door de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) in Antwerpen. Tekst: CULTURELE CENTRALE GEWESTELIJKE CULTUURSPREIDING met het ABVV naar de KNS Vrijdag, 1 april 1977 te 20 u. VEEL LEVEN OM NIETS (Much ado about nothing) door William Shakespeare - Regie: Dick Top Door het gezelschap van de K.N.S. Prijzen der plaatsen van 120 fr. tot 60 fr. Directie: Dom de Gruyter. Plaatsbespreking: Vanaf MAANDAG 28 MAART 1977 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstraat 35-37, 2000 Antwerpen, 3e verdieping (tel. 31.38.80 post 14) en op VRIJDAG 1 APRIL 1977 in de K.N.S. van 11 u. tot 15 u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20 u. (prijzen echter van 150 fr. tot 75 fr.). Drukkerij De Voorzorg, Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw."