fo002635: 1 mei
"Zwart-witfoto's en een tekening (van Frits van den Berghe?) in een montage ter gelegenheid van 1 mei, 25 april 1938. Opschrift: 1 Mei, voor vreugde in den arbeid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"