af016341: Film- en Videomarathon "Kijk op Ontwikkeling 4" - Berkel, Rob; Soeterijn
"Affiche van Rob Berkel uitgegeven in 1986 door het Soeterijn Amsterdam voor de film- en videomarathon Kijk op Ontwikkeling 4. Afbeelding: portretten van een Aziaat en van een Afrikaanse. Tekst: Film- en Videomarathon Kijk op Ontwikkeling 4 maandag 13 tm 17 oktober 1986. Dagelijks van 10.00 tot 23.30 uur aktuele films inthemaprogramma's van ca. 2 uur. De meeste films zijn de volgende dag tevens te zien op video. Dagkaart ƒ 10,- Passepartout ƒ 15,- Soeterijn Linnauesstraat 2 Amsterdam. Inlichtingen en telefonische reserveringen op werkdagen van 12 tot 16 uur (020) 56 88 500. Voor bezoekers goedkope lunches en maaltijden in het Soeterijn Café. Vormgeving: Rob Berkel GVN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"