fo028639: Zonder titel - Kessels, Willy
"© SOFAM Zwart-witfoto van de machines in de drukkerij Het Licht in de Sint-Pietersnieuwstraat in Gent. De foto is gehandtekend door Fernand Brunfaut, architect van het gebouw. Willy Kessels. Jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"